Fredag kveld var det storm over store deler av sørøstlandet, heldigvis hadde vinden roet seg til ungdommene skulle skyte Landsstevnet for rekrutter 50m på lørdag!

I helgen inviterte Vestre Bærum Salongskytterlag (VBS) til Landsstevnet for rekrutter. På fredag og søndag ble det arrangert 50m-stevner, mens selve Landsstevnet ble gjennomført på lørdag. Det var omtrent 35 deltagere fra 14 ulike klubber og skytterlag.

Det var klasse Åpen rekrutt som åpnet stevnet, og deretter skjøt klassene U12, U14 og U16. Det var svært gode forhold med lys og vind gjennom dagen, men U16-skytterne fikk litt vind innimellom å bryne seg på.

Det hele ble avsluttet med en superfinale med de to beste fra hver av ungdomsklassene, og 2 «hemmelige» skyttere som ikke ble avslørt før rett før finalen. Det viste seg å være to VBS-skyttere: Skytterlandslagets Magnus Himle-Hopland og selvfølgelig Harald Stenvaag. Det ble gjennomført som en finale, med 2×5 skudd innledende, deretter enkeltskudd med eliminering på hvert andre skudd. Vinneren av superfinalen ble Celine Borgen Fuglerud fra Kisen MSL.

Vi takker VBS for et fint arrangement!
(VBS har 100-årsjubileum neste år og arrangerer NM 50m 2025).

Resultatlistene fra stevnet finner du her.