Inviterer til lerduesamling for skyttere med bevegelsesnedsettelser – Samarbeid med JFF klubber.

Vi inviterer til lerduesamling – med stort hint av friluftsliv!

Dato: 7. september
Sted: Grasåsen Skytestener. Lenke til google kart finner du her.

Norges Sportsskytterforbund arrangerer samling i samarbeid med Bjørkelangen JFF og Asker JFF. Dette er en samling tilrettelagt for alle som har en bevegelsesnedsettelse. Samlingen er tilrettelagt for deg som har skutt en del, og ønsker videreutvikling – og for deg som bare er nysgjerrig, og ønsker å se om dette er et tilbud for deg!

Med gode instruktører med masse erfaring tilrettelegger vi, kommer med tips og gir en god innføring uavhengig av utgangspunktet. I instruktørstaben er det også to utøvere som skyter fra rullestol, og deler med glede sine erfaringer både fra nasjonal- og internasjonal erfaring. Dette er Leif Arild Fjellheim og Stian Hoff Berg. Jesper Maj Larsen, Magdalena Maj-Larsen og Vibeke Kristiansen er også å finne i staben!

Program:
10.00: Velkommen
10.30: Skyting lerduesti/jegertrap
11.30: Bytte: lerduesti/jegertrap
12.00: Lunsj med muligheter for å lage mat selv.
13.00: Valgfri skyting lerduesti/jegertrap
14.00: Uoffisiell konkurranse for de som ønsker dette.
14.00: Fisking for de som ønsker dette.
17.00: Middag: Grillmat.

*Det kan forekomme endringer i programmet.

Hva trenger du?
Du trenger ingenting annet enn godt humør og klær etter vær. Aktivitetene er utendørs, med muligheter å trekke inn under lunsj og middag. Ammunisjon er mulig å få kjøpt på banen.

Påmelding:
Påmelding gjøres via denne lenken. Påmeldingsfristen er 31. august.

Aldersgrense: 12 år

Kostander:
Det er en egenandel på samlingen på 200 kroner. Dette dekker instruktører, baneleie, lerduer og måltider. I tillegg kommer det kostnader på ammunisjon.

Kontakt:

Ved spørsmål, ta kontakt med konsulent for integrering og arrangement i Norges Sportsskytterforbund, Gyda Winther: gyda.winther @ skyting.no.